Heb je vragen?


Antwoorden op veelgestelde vragen

Bestellen


Wil jij je producten laten afleveren bij jou op locatie? Dan kan je betalen met iDeal of via bankoverboeking (zelf handmatig overmaken). Bij dit laatste wachten wij met leveren totdat de betaling binnen is. Wil je je producten ophalen bij ons in de winkel? Dan kan je bij ophalen van je producten betalen d.m.v. contante betaling of een betaalverzoek.

Ja, wij hebben een fysieke winkel. Dit omdat wij met bullmastiff ’s fokken en een bullmastiff pension hebben. Dit is bekend onder de naam Valcobulls. Wil je producten afhalen? Plaats dan een bestelling en kies voor de optie afhalen. Neem contact op en maak vervolgens een afspraak met ons om je producten op te komen halen. Betaling gaat via een betaalverzoek of contant.

Het Industriële Hondenbed is maatwerk. Je kan ze dus niet direct afrekenen in de webshop, maar je kan het Industriële Hondenbed naar wens bestellen via het bestelformulier op de hondenbeddenpagina. Wij zullen daarna met jou contact opnemen voor het afhandelen van jouw bestelling.

Jazker! Wil je grote aantallen bij ons afnemen? Neem dan contact met ons op.

Nadat je je bestelling hebt afgerond, kan het een paar minuten duren voordat je van ons een orderbevestiging krijgt op het e-mail adres dat je hebt opgegeven. Mocht je na een kwartier nog geen bericht hebben ontvangen, check dan je spamfolder. Zit daar ook geen bericht in, neem dan contact met ons op.

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst, krijg je van onze webshop automatisch een orderbevestiging in de mail. Heb je betaald via iDeal, dan gaan we ook direct over tot verzending. Heb je niet betaald via iDeal, maar via Bankoverboeking? Dan gaan we over tot verzending nadat wij je betaling hebben ontvangen. Zodra je bestelling bij ons is verzonden, krijg jij daar een e-mail bericht van, zodat jij je bestelling kan volgen via de Track and Trace code. Zo weet je precies wanneer je bestelling aankomt.

Het gewicht van de producten kan variëren. Dit is afhankelijk van het produt en/of de verpakking. Het gewicht wat je ziet in de webshop is in bepaalde gevallen een gemiddelde en in andere gevallen het maximale gewicht.

Voedingsadvies


Hierin zit één dierlijk eiwitbron in verwerkt. Dit is voor gevoelige honden en hiermee verklein je de kans op een allergische reactie.

Jazeker! Stuur een berichtje via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Levering


Wij leveren hondenbrokken, snacks, speelgoed etc. in Nederland, Belgie en Duitsland. De Industriële Hondenbedden leveren wij door heel Europa.

De leveringstermijn is afhankelijk van het product. In onze webshop is de verwachte leveringstermijn aangegeven bij ieder product.

Voor het versturen van jouw bestelling gebruiken wij PostNL en DHL.

Prijzen


Ja, alle getoonde prijzen op de webshop zijn inclusief BTW.

Ja, dat kan, maar dan moet je niet bestellen via de webshop. Bestel jij vanuit België of Duitsland, ben je een zakelijke afnemer en heb e een geldig VIES gecertificeerd BTW nummer? Neem dan contact met ons op en geef je bestelling en je BTW nummer aan ons door. Na controle zullen wij je bestelling in orde maken en een BTW factuur verstrekken waarop de BTW is verlegd.

Retour


Levensmiddelen kunnen wij niet retour nemen, omdat wij niet weten wat er mee is gebeurd en dit om die reden niet opnieuw kunnen verkopen aan een andere klant. De veiligheid van alle honden staat bij ons voorop en vinden wij heel erg belangrijk.

I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om een bestelling van halsbanden retour te sturen. De veiligheid van alle honden staat bij ons voorop en vinden wij heel erg belangrijk.

I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om een bestelling van hondenriemen retour te sturen. De veiligheid van alle honden staat bij ons voorop en vinden wij heel erg belangrijk.

I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om een bestelling van hondenspeelgoed retour te sturen. De veiligheid van alle honden staat bij ons voorop en vinden wij heel erg belangrijk.

Artikelen zoals bijvoorbeeld ballonnen, slingers en servetten kunnen retour gestuurd worden, als ze niet geopend en/of gebruikt zijn. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier. De kosten voor de retourzending zijn voor de consument. Artikelen zoals verjaardagsknuffels kunnen niet retour gestuurd worden. Dit is i.v.m. hygiëne. De veiligheid van alle honden staat bij ons voorop en vinden wij heel erg belangrijk.

Artikelen zoals bijvoorbeeld waakborden en sleutelhangers kunnen retour gestuurd worden, als ze niet geopend en/of gebruikt zijn. Gebruik hiervoor het herroepingsformulier. De kosten voor de retourzending zijn voor de consument.

Industriële hondenbedden kunnen niet retour gestuurd worden. Het industriele hondenbed wordt speciaal op maat en kleur gemaakt voor de consument. Dit product is volledig maatwerk.

Verzendkosten


  • Binnen Nederland Cadeaubonnen €1,95
  • Binnen Nederland 0,02 tot 23 kilo €6,95
  • Binnen Nederland 23,01 tot 44 kilo €12,95
  • Binnen Nederland 44,01 tot 58 kilo €18,95

  • België Cadeaubonnen €2,95
  • België 0,02 tot 23 kilo €9,50
  • België 23,01 tot 44 kilo €17,95
  • België 44,01 tot 58 kilo €25,95

Tip: Mocht je grotere aantallen zakken hondenbrokken willen bestellen, neem dan contact met ons op. Wij kijken wat we kunnen betekenen qua verzendkosten, zodat dit zo gunstig mogelijk uitvalt.

Voor het Industriële Hondenbed gelden aparte verzendkosten. Vul het bestelformulier in op de hondenbeddenpagina en wij zullen dit met je doornemen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting van het hondenbed.

Garantie


Mocht er iets niet goed zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Stuur ook een foto mee van het product. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen en komen samen tot een oplossing.

Nee, wij geven geen garantie op halsbanden. Wij kunnen niet controleren wat er met de halsband gebeurd is. Wij hebben hoogwaardige kwaliteit halsbanden, maar tijdens bijvoorbeeld zwemmen of het spelen met andere honden kan er altijd iets gebeuren, waar wij geen invloed op hebben. Ook kan een halsband verkleuren met de tijd.

Wij geven wel garantie op fabriek of fabricage fouten. Neem dan contact met ons op en stuur een foto mee.

Nee, wij geven geen garantie op hondenriemen. Wij kunnen niet controleren wat er met de hondenriem gebeurd is. Wij hebben hoogwaardige kwaliteit hondenriemen, maar tijdens bijvoorbeeld zwemmen of het spelen met andere honden kan er altijd iets gebeuren, waar wij geen invloed op hebben.

Nee wij geven gaan garantie op hondenspeelgoed. Wij hebben hoogwaardige kwaliteit hondenspeelgoed, maar iedere hond gaat anders met speelgoed om. Hier hebben wij geen invloed op.

Ja, wij geven garantie op ballonnen, slingers en servetten. Wij geven geen garantie op verjaardagsknuffels. Iedere hond gaat anders met speelgoed om en hier hebben wij geen invloed op.

Wij kunnen geen garantie geven op waakborden als zij buiten hangen, wel bij binnen gebruik.

Wij geven geen garantie op hondenbedden. Iedere hond gaat anders om met een hondenbed en hier hebben wij geen invloed op. Wel kunnen wij vermelden dat de hondenbedden heel erg stevig zijn. Mocht er iets mee gebeuren dan kunnen de onderdelen vervangen worden en is het product niet weggegooid. Ook kunnen de banden vervagen door UV licht, intensief gebruik en krabben/ graven over de banden. Hier hebben wij geen invloed op. Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, neem contact met ons op.