Wil je meer weten?


Over Honden-brokkie.nl

Mijn naam is Valliant Brok. Sinds dat ik klein ben, heb ik al een grote voorliefde voor alle dieren. Mijn grote voorliefde voor dieren is uitgegroeid tot een gepassioneerde hobby. 

 

In 2009 kreeg ik mijn eerste Bullmastiff, genaamd Ceje. Ik werd zo verliefd op dit ras dat ik dit uitgebreid heb en zo ben ik vanaf 2010 begonnen met fokken van de Bullmastiff. Naast het fokken van de Bullmastiff hebben wij ook een Bullmastiff pension. Ik vind het super leuk om regelmatig mijn eigen gefokte honden terug te zien, maar ook om andere Bullmastiffs te leren kennen. Dit is een verrijking voor mijn kennis. 

 

Ik ben dag en nacht met honden bezig en verdiep mij hier nog dagelijks in. Als je zelf veel honden hebt, dan loop je tegen allerlei ‘’problemen’’ aan en krijg je steeds meer ervaring. Onze honden zijn onze kinderen en wij willen hun leven zo fijn en plezierig mogelijk maken. 

 

Daarom ben ik gaan kijken welk voer het beste geschikt is voor onze honden, zodat zij goede kwaliteit voeding krijgen, de juiste voedingsstoffen binnen krijgen en het daarnaast ook nog eens lekker vinden. Dit is uitgebreid tot een heel mooi Brokkie label, wat geschikt is voor alle hondenrassen. Naast goede voeding vinden alle honden het lekker om eens te snoepen en daar zijn wij ondertussen ook expert in geworden. 

 

Een van onze ‘’ problemen’’ waren de hondenbedden. Vaak zakten onze honden door de bedden heen of ze maakten het kapot. De bedden waren niet makkelijk schoon te maken of konden niet altijd buiten blijven staan. Zodoende zijn wij gaan nadenken en tot het briljante idee gekomen: Industriële Hondenbedden. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina.

 

Zoals eerder gezegd, leven wij voor onze honden en zijn wij hier dag en nacht mee bezig. Overal is over nagedacht en wordt veel aandacht aan besteed. Wij willen alleen maar het beste voor onze honden en daarmee dus ook voor jullie honden! Kwaliteit, aandacht, vertrouwen en eerlijkheid staan hoog bij ons. Zo willen wij zelf behandeld worden, maar behandelen wij ook alle baasjes. 

 

 

We wensen je veel plezier op onze webshop. Mochten er vragen zijn of dingen zijn niet duidelijk. Neem ten alle tijden contact met ons op en wij nemen de tijd om het uit te leggen.